Stel u wilt wat anders. Een andere sfeer in huis. Maar u weet niet precies wat en hoe. Dan kunnen we ons goed voorstellen dat u even de moed in de schoenen zakt. Want waar te beginnen? Wat is er eigenlijk allemaal te koop? En hoe moet dat dan?

Meer interieuradvies

confectie02

We willen u niet laten duizelen door hier alle confectie-mogelijkheden te noemen die wij voor uw gordijnen kunnen toepassen. En vaak is dat ook iets wat we pas later – het liefst bij u thuis – met u doornemen. Maar belangrijk is wél dat er heel wat manieren zijn om uw gordijnen op te hangen en te plooien.

Meer over confectie

geluidsoverlast01

Niets is zó vervelend als voortdurend het idee te hebben dat u in een parkeergarage woont. Waar alles hol klinkt en weergalmt, elke voetstap weerkaatst en u elkaar nauwelijks kunt verstaan. Een goede akoestiek in huis is daarom belangrijker dan u denkt. Om u echt thuis te voelen. Laat óns u adviseren over geluid!

Meer over geluidsoverlast

stappenplan

Elk droominterieur begint met u en uw Binnenhuis-adviseur. Om u een idee te geven van onze werkwijze hebben wij hieronder een stappenplan opgesteld. Eenvoudig voor u zodat u precies weet hoe of wat.

Meer stappenplannen

mood04

Bijna iedereen kent het van de kapper: je bladert een tijdschrift door, wijst een mooi kapsel aan en zegt: ‘Zoiets, maar dan net even… (vul maar in)’. Zo gebeurt dit bij ons vaak ook. Stapels koffietafelboeken vol gele velletjes, gemarkeerd wat ze mooi vinden.
Hartstikke handig.

Meer over moodboards